Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΦΙΑΠΘ ΤΡΙΤΗ 6/9

Μετά την αγωνιστική απόφαση του συλλόγου μας την Πέμπτη και τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των ημερών που πέρασαν ήρθε η ώρα για την ανανέωση των κινηματικών ραντεβού. Την Τρίτη 6/9 και ώρα 13:00 στο Αμφιθέατρο Ανατομείου θα διεξαχθεί η επόμενη Γενική Συνέλευση του ΣΦΙΑΠΘ. Όλη η τριτοβάθμια πλέον έχει υποστεί μπλακ άουτ καθώς οι περισσότερες σχολές είναι υπό κατάληψη και τα βλέμματα είναι στραμμένα προς τη μεγάλη κινητοίηση της ΔΕΘ. Η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση, οι καθηγητές και τα ΜΜΕ έχουν συνταχθεί συνολικά εναντίον των κινητοποιήσεων των φοιτητών, είναι όμως παγωμένοι από το φόβο των δυνατοτήτων του κινήματος αυτού. Οι πλατείες ξαναγεμίζουν, οι φοιτητές συναντούν τους εργαζομένους στο δρόμο και οι φανφάρες για τους τεμπέληδες φοιτητές αποτελούν πλέον ψέμα για τα παιδιά κανάλια.

Όλοι εκείνοι που ολημερίς προσπαθούν να διασπείρουν τον πολιτισμό της μιζέριας, το "δε γίνεται τίποτα" έχουν ήδη διαψευτεί. Η κοινωνική πλειοψηφία πλήττεται και βγαίνει στο δρόμο διεκδικώντας το αναγκαίο.

Αυτό δεν είναι ένα κίνημα υπεράσπισης των πρυτάνεων και των καθηγητών, για αυτό δε τους βρίσκει στο πλευρό μας, είναι το κίνημα για δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους.

Η συντονιστική επιτροπή κατάληψης θα κατεβάσει πλαίσιο αγώνα, στο ίδιο πολιτικό σκεπτικό με την απόφαση της προηγούμενης συνέλευσης και προτάσεις για κινητοποιήσεις σε όλη τη βδομάδα. Κυριότερες είναι η πανεκπαιδευτική κινητοποίηση της Πέμπτης και φυσικά η πανελλαδική κινητοποίηση του Σαββάτου 10/9 στη ΔΕΘ. Προτείνεται προσυγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων στο Πολυτεχνείο και πέρασμα από όλες τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις σε κοινή πορεία (Καμάρα, άγαλμα Βενιζέλου, Αριστοτέλους, Λευκός Πύργος) με σκοπό να περικυκλωθεί η ΔΕΘ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΦΙΑΠΘ ΤΡΙΤΗ 6/9, 13:00 ΑΜΦ. ΑΝΑΤΟΜΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου